Прем’єр Польщі розкритикував ЄС за «заслабкі» санкції проти росії

«На полі битви між добром і злом не повинно бути нейтральних настроїв»

Фото:інформативне

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що санкції ЄС проти Росії подія, «як слабка вакцина», та закликав їх посилити. 

Про це він заявив після зустрічі з бельгійським колегою Александром Де Кроо.

«Санкції подіяли, як надто слабка вакцина. На цьому етапі вони не тільки не зупинили військову машину Путіна, а й певною мірою посилили певну економічну діяльність, що відбувається в Росії», — сказав Моравецький.

«На полі битви між добром і злом не повинно бути нейтральних настроїв. Ми повинні донести всім навколо, хто ще має в цьому сумніви, що з таким жорстоким режимом, як фашистський режим у Москві, нема про що домовлятися», — заявив політик.

Моравецький зазначив, що кремлівська пропаганда, яка говорить про «денацифікацію» України — це не що інше, як «фашистські традиції». 

«З пропагандою, яка говорить про денацифікацію України, яка у вустах кремлівських пропагандистів прямо нагадує найгірші німецькі, фашистські традиції. Порівнювати режим Путіна з фашистським режимом не тільки правомірно, це доречно, це точно відображає жорстокість того, що відбувається в Україні», — підкреслив очільник польського уряду.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також