Прем’єр пояснив чому Уляна Супрун досі не міністр

683-suprun_odessa_28
683-suprun_odessa_28

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що внесе в парламент подання на призначення Уляни Супрун на посаду міністра охорони здоров’я, коли буде впевнений, що коаліція його підтримає. Про це повідомляє «Прямий».

Гройсман наголосив, що в Уляни Супрун, наразі, лише одне обмеження — вона не голосує на засіданнях уряду. З усім іншим проблем нема і вона нормально може працювати і повністю виконувати свої обов’язки.

«У чому питання? Питання в тому, що ми досі ведемо консультації з коаліцією. Я не можу подати в парламент подання, якщо я розумію, що немає узгодження з коаліцією. Коли я буду впевнений в тому, що ми на сто відсотків забезпечимо 226 голосів і коаліція це підтримає, я обов’язково це зроблю. Але зміни в медицині не можна зупиняти», — наголосив Гройсман.

14 лютого Окружний адміністративний суд Києва дозволив Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я.

Зазначимо, що 5 лютого стало відомо, що ухвалою суду в. о міністра охорони здоров’я Уляну Супрун відсторонили від посади.

Позов до Окружного адмінсуду Києва подав народний депутат від «Радикальної партії» з Полтавщини Ігор Мосійчук. Суддя частково задовольнила позовні вимоги.

Згідно з ухвалою суду, Уляні Супрун заборонено вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я.

varta1.com.ua: Новини