Президент натякнув на нові удари по кораблях чорноморського флоту рф

Питання часу і відстані

Фото ілюстративне

Президент України Володимир Зеленський заявив, що нещодавні удари в Чорному морі, де рф втратила частину свого флоту, ймовірно, повторяться. Про це президент розповів в інтерв’ю СBS.

За словами Зеленського – це абсолютно законні цілі нашої країни.

«Ці об'єкти для нас - абсолютно законні цілі, де б вони не знаходились. Якщо з цього корабля вилітають ракети по нашому мирному населенню, ми маємо право бити по цих кораблях. Це не цивільна ціль, це ворог, який забрав життя наших людей і забирає щоденно», - сказав президент. 

Володимир Зеленський наголосив, що російська федерація повинна чітко усвідомлювати, що «де б не знаходився цей корабель, ми за всі ці удари по Україні його дістанемо».

«Питання часу і відстані», - резюмував президент України.

Додамо, що українські сили оборони 14 вересня завдали удар по патрульному кораблю рф «Сергій Котов» – одному з «наймолодших» кораблів у військово-морському флоті росії, який вперше спустили на воду в 2021 році.

Читайте також: З'явилося відео моменту пошкодження великого десантного корабля в бухті Новоросійська 

Тоді ж з'явилося фото буксирування малого російського ракетного корабля на повітряній подушці проєкту 1239 «Самум», який був атакований експериментальним дроном СБУ «Морський малюк» у Чорному морі.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена