Президент росії володимир путін 9 травня може оголосити про анексію 4 окупованих областей України

Фото: інформативне

Президент росії володимир путін 9 травня може оголосити про анексію Донецької, Луганської, Херсонської та частини Запорізької областей.

На сьогодні у Кремлі є дві партії, одна з яких каже про те, що на 9 травня треба заявити про анексію окупованих територій України.

Про це повідомив  радник голови МВС України Вадим Денисенко у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах.

«Одна партія  говорить про те, що треба на 9 травня заявити про анексію Донецької та Луганської областей, і навіть Херсонської області, а також тих територій, які зараз окуповані на Запоріжжі. Друга партія говорить про те, що у разі анексії Росія просто не матиме шансів люфту для майбутніх переговорів», — зазначив радник міністра.

Він додав, що наступними днями вирішуватиметься, чи зробить заяву Путін, що після виконання завдань він приєднає ці території. Це може бути ключовий посил очільника Кремля на 9 травня.

«Говорити про те, що він отримає якісь серйозні здобутки до 9 травня, зараз не доводиться взагалі. На мою думку, 51 на 49 — він слухає першу партію», — сказав Денисенко.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також