Президент України доручив підготувати плани захисту прифронтових міст і об'єктів

Зеленський провів Ставку

ФОТО: Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача і доручив військовим командирам Сил оборони підготувати детальні плани подальшого захисту прифронтових і прикордонних міст та критичних об'єктів. Про це глава держави написав у своєму Telegram-каналі.

«Авдіївка, Куп’янськ, південь – усі найважливіші напрямки наших дій. Детальні доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова, Гнатова й інших», - зазначив Зеленський.

Крім того, як повідомив президент, ще увага зосереджувалася на питанні снарядів. Йдеться про пошук нових контрактів, взаємодію з партнерами щодо ритмічності міжнародної технічної допомоги, постійне нарощування власного виробництва. «Також дрони, робота над збільшенням як обсягів, так і дальності застосування», - додав глава держави.

 Разом з тим, як підкреслив Зеленський, він заслухав доповідь щодо захисту прифронтових та прикордонних територій, особливо від російського повітряного терору.

Читайте також, чи закінчиться війна в Україні 2024 року: названо 5 сценаріїв

«Доручив підготувати детальні плани подальшого прикриття міст, громад і критичних обʼєктів з повітря», - наголосив Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також