Президент України прокоментував «наїзди» Безуглої на Залужного

Він заявив, що Україні потрібен результат, а не суперечки у соціальних мережах

ФОТО: Володимир Зеленський

На пресконференції  президента Володимира Зеленського запитали, чи відповідає позиція народного депутата Мар'яни Безуглої зі «Слуги народу» його особистій позиції стосовно головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Президент відповів, що у Безуглої та Залужного складні стосунки і порадив їм менше робити селфі, а більше працювати на результат.

«А пан Залужний також мій представник. Як і всі ті, кого я призначав або хто зі мною прийшов. Комусь дуже вдячний, за когось соромно», - наголосив він.

При цьому Зеленський зазначив, що немає часу читати коментарі у Facebook.

«Вибачте, я не займаюся цим, у мене немає часу», - сказав він.

 При цьому додав, що йому не до цих «зайвих безрезультативних діалогів». За його словами, він використовує соціальну мережу як майданчик, як пошту, де може відповісти на запитання суспільства і як формат спілкування партнерами.

Читайте також: Зеленський прокоментував інформацію про те, що війна затягнеться на роки

«А що стосується Мар'яни, Валєри і у них там є ще кілька людей, дуже складно. Вони всі дуже люблять коментувати, лайкати у Facebook. Вони дуже часто там спілкуються. У них там діалоги. Вони з перших днів, то разом їдуть на фронт, то вони сваряться. Це складні для мене питання. Тому я вам сказав, що нам всім треба давати результат державі щоденний, а селфі - встигнемо», - сказав Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк