Президент України висловився щодо перемовин з путіним

Зеленський впевнений, що Україна не програє війну.

Фото Суспільне

Україна немає інших варіантів окрім перемоги у цій війні, оскільки поразка означає знищення України.Про це заявив президент Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналіста, чи не здається Зеленському, що Україна програє у війні і настав час перемовин з путіним, передає Цензор.НЕТ

«А можна говорити з глухою людиною? Чи можна говорити з людиною, яка вбиває своїх опонентів? Питання в юридичній і політичній площині. Ми запропонуємо майданчик, на якому він може погодитись з тим, що він програв цю війну і що це була помилка, велика помилка, яка для нього маленька, а для нас це трагедія. Для всього демократичного світу - це трагедія, і тому повинна бути справедливість у цьому питання», - заявив президент.

Зеленський впевнений, що Україна не програє війну.

«Чи Україна програє в цій війні? Я впевнений, що ні. Найважче було 24-го два роки тому. У нас немає цієї альтернативи - не перемогти. Немає можливості програти, тому що, що таке Україна пограє? Програє - нас не буде. Не буде нашого існування, тому нам точно не підходить такий фінал боротьби за своє життя», - додав президент.

Читайте також: Зеленський вперше назвав втрати України у війні

«Чи Україна програє і чи буде нам дуже, дуже складно і чи буде велика кількість жертв, залежить від вас, від партнерів, від західного світу. Якщо ми будемо сильні, зі зброєю, ми не програємо цю війну. Ми переможемо, тому що всі кроки назад путіна, щоденні кроки назад, точно будуть мати великий вплив на його суспільство і тоді він буде думати вже про внутрішню безпеку. Ось і все. Якщо подивитися на меседжі, які дає путін сьогодні, він оперує фактами, цифрами і все говорить про плани 30-го року. Ось вам і відповідь, що збирається робити він. він бачить себе до 30-го року. А ми би хотіли з ним закінчити раніше», - резюмував Зеленський. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також