Президент Володимир Зеленський готовий до прямих переговорів з Путіним, — Офіс президента

Володимир Зеленський готовий розмовляти з будь-якого пункту порядку денного з президентом РФ

Колаж Уніан

Андрій Сибіга, заступник керівника Офісу президента України наголошує, що президент Володимир Зеленський готовий до прямих переговорів з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це він сказав під час телемарафону, пише «Уніан».

«Ми виступаємо за зупинення війни і за мирні переговори. І президент України готовий до прямих перемовин з Путіним. І не боїться розмовляти з будь-якого пункту порядку денного. Звичайно, без жодних ультиматумів і твердо», — наголосив Сибіга.

Нагадаємо, 3 березня Володимир Зеленський закликав президента РФ піти з української землі або сісти з ним за стіл переговорів.

 «Ми не нападаємо на Росію, ми не в НАТО, у нас немає ядерної зброї. Що я повинен сказати, що я повинен дати, кому я повинен щось дати?... Що віддати, Господи? Що ти хочеш від нас? Піди з нашої землі. Не хочеш зараз піти — сядь зі мною за стіл переговорів. Я вільний», — сказав Зеленський.

Він підкреслив, що сідати за стіл переговорів з ним потрібно не так, як Путін це робить з іншими лідерами — на відстані в 30 метрів. «Я ж сусід, мене не треба на 30 метрів тримати. Я не кусаюсь. Я нормальний мужик. Сядь зі мною, поговори. Чого ти боїшся? Ми нікому не погрожуємо. Ми не терористи. Ми не захоплюємо банки і не захоплюємо чужі землі», — заявив глава держави.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також