Приголомшливі функції камери Samsung Galaxy S23 Ultra

Хоча камера Samsung Galaxy S23 Ultra володіє неперевершеними характеристиками, компанія вирішила поліпшити її можливості і 3 травня 2023 року оголосила про роботу над оновленнями. Як стверджують представники, виправлення стосуються HDR і будуть включені в наступну версію. Зокрема, поліпшення стосуються рамки значення експозиції (EV) і локального відображення тонів (LTM). Приголомшливі знімки без ореолу, що виникає при поганому освітленні, - це не всі можливості камери https://comfy.ua/smartfon/ Galaxy S23 Ultra. Докладніше дізнаєтеся зі статті.

Технічні характеристики камери смартфона

Модуль для зйомки у флагмана Самсунг складається з:

  • основної камери на 200 Мп;
  • телеоб'єктива з 3-кратним збільшенням;
  • ультраширококутної лінзи на 12 Мп;
  • телеоб'єктива з 10-кратним збільшенням на 10 Мп;
  • фронтальної камери на 12 Мп.

Не дивно, що такі характеристики в поєднанні з надпотужним процесором Snapdragon 8 Gen 2 для Samsung дають змогу робити знімки високої якості. Спеціальне апаратне забезпечення та інтелектуальна обробка допоможе надати їм професійного вигляду. Це одні з найчіткіших фото, які можна зняти на смартфон.

За замовчуванням пристрій робить 12-мегапіксельні кадри, об'єднуючи окремі точки, що дає змогу отримати більше світла і деталей. Якщо ви хочете використовувати переваги кожної з них, увімкніть роздільну здатність 200 Мп. Вгорі натисніть на значок співвідношення сторін. Врахуйте, захоплення та обробка знімка потребуватимуть більше часу, а фото займе багато місця в пам'яті. Але це ідеальна можливість насолодитися високою якістю, якщо ви плануєте його збільшити або роздрукувати.

Зміна колірного фону селфі

На відміну від багатьох моделей на Android та iOS, Galaxy S23 Ultra дозволяє налаштовувати обробку зображень, щоб зробити їх природнішими. Вони виглядатимуть реалістичніше, хоча кольори та контраст не посиляться. Або перейдіть на теплі тони, якщо хочете яскравості.

Для цього в застосунку «Камера» переключіться на селфі-об'єктив, знайдіть значок «Ефекти» в правому верхньому кутку панелі інструментів. На вкладці «Кольоровий фон» виберіть природний або теплий режим.

Запис відео HDR10+

Galaxy S23 Ultra здатний записувати відео з роздільною здатністю 8K і швидкістю 30 кадрів за секунду. Це ролики з кращим динамічним діапазоном, вищою контрастністю, яскравістю, що підтримують 10-бітну глибину кольору.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк