Пригожин прилаштував генерала «м'ясника»: чим закінчилася істерика глави «вагнерівців»

Очільник Приватної військової кампанії «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що таки отримав бойове розпорядження, в якому його запевнили в наданні боєприпасів та озброєння. Про це повідомляє  прес-служба Пригожина.

"Сьогодні вночі ми отримали бойове розпорядження, вперше за весь час… Нам обіцяють дати боєприпаси і озброєння стільки, скільки нам потрібно для продовження подальших дій.

Нам клянуться, що на фланзі буде все виставлено, що необхідно, щоб нас не підрізав противник.

Нам кажуть про те, що ми можемо діяти в Артемівську так, як ми вважаємо за потрібне.», 0- зазначив Пригожин.

До того він уже робив заяви про заміну бійців «Вагнер» на бійців Рамзана Кадирова та передачу позицій у Бахмуті. Крім того, знову при справах тепер опинився генерал Суровікін.

«І нам дають Суровікіна як людину, яка ухвалюватиме всі рішення в межах бойових дій ПВК «Вагнер» у взаємодії з Міністерством оборони. А це єдина людина із зіркою генерала армії, яка вміє воювати", - заявив Пригожин.

Також він повідомив, що пропонував своїм бійцям перейти в інші військові формування, але «всі однозначно відповіли »ні«», - додав Пригожин. 

Читайте також: аналітики ISW повідомили, що означатиме зміна «вагнерівців» на «кадирівців» у Бахмуті

Для довідки: російський генерал Сергій Суровікін відзначився особливою жорстокістю на війні в Чечні та Сирії. За свої вчинки він отримав прізвисько "М'ясник", «сирійський м’ясник», адже був абсолютно безжальним і не звертав уваги на людські життя. 

Очоливши угруповання військ рф в Україні Суровікін вкотре довів, що його кличка дуже заслужена, завдавши масованих ударів 10 жовтня, де під час обстрілів загинули 23 особи

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена