Прирівняли з походом в туалет: у Дніпрі розгорівся скандал з годуванням грудьми у ТЦ

Жінка була вимушена терміново погодувати грудьми немовля в приміряльні

У місті Дніпрі стався скандал через те, що відвідувачка змушена була терміново погодувати грудьми немовля у комірці для примірки одягу. Продавчиня-консультанка заявила, що це, нібито, заборонено правилами магазину і порівняла процес годування грудьми з відвідуванням туалету. Про цей інцидент, який стався з нею у магазині одягу Colin’s в ТЦ “Караван”, написала на своїй сторінці у Facebook громадська діячка Ірина Черниш.

За її словами, вона відвідувала магазин разом із чоловіком та сином-немовлям, обрала дві пари джинсів на примірку, але в цей час дитина почала плакати з вимогою їсти. 

“Будній день, всі, окрім однієї роздягальні, вільні. Я сідаю і починаю годувати, чоловік стоїть з візочком навпроти і чекає, аби забрати сина і дати мені джинси”, - описала вона ситуацію.

У цей момент її побачила консультанка, яка заявила про заборону годування у магазині і вимагала пройти в спеціальну кімнату, яка є у торговому центрі.  

“Годувати - це ж як в туалет ходити, для цього є окреме приміщення”, - ошелешила вона дивною фразою маму немовляти.

Зрештою, на вимогу відвідувачки та її чоловіка з’явилася адміністраторка магазину, яка намагалася виправдати свою колегу, припустивши, що продавчиня зробила зауваження, маючи на увазі, що “треба було прикритися від людей”.

“Якщо б в цій ситуації замість грудей була би пляшка з сумішшю. Чи зробила би ця продавчиня таке зауваження? Чи стала би виганяти з магазину? 100% ні! Ця дівчина може їсти чіпси чи бургер на людях, в кінотеатрі, магазині, на вулиці. То чому вона не робить це в “окремій кімнаті, подалі від людей? Чому не прирівнює своє споживання їжі до походу в туалет? Чому природня потреба немовляти була засуджена та обмежена представницею компанії Colin’s?!”, - з обурення написала громадська діячка, зажадавши від компанії Colin's Ukraine публічних вибачень, перегляду своїх цінності та проведення просвітницьких заходів з персоналом щодо грудного вигодовування.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк