Пристебнули кайданками та відібрали понад 2 млн гривень: у Києві зухвало пограбували підприємця (ФОТО/ВІДЕО)

Кілька днів стежили за потерпілим, аналізуючи його маршрут руху

ФОТО: Поліція Києва

У Києві двоє незнайомців напали на потерпілого біля будинку, заштовхали до під’їзду, пристебнули кайданками до поручня та відібрали в нього понад 2 000 000 гривень. Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Подія сталась на початку листопада поточного року у Подільському районі міста. 

“Встановлено, що підприємець вийшов з будинку та прямував до автівки із сумкою з грошима, у якій знаходилось понад 2 000 000 гривень. На чоловіка напали двоє невідомих, силою заштовхали його у під’їзд, завдали удари, розпилили в обличчя сльозогінний газ, після чого одягнувши на нього кайданки, пристебнули до поручня сходової клітки та забрали сумку з грошима”, — йдеться у повідомленні.

Фото: поліція Києва

Поліцейські з’ясували, що один зі спільників раніше судимий за тяжкі злочини, киянин, 1964 року народження, інший – уродженець Херсонщини, 1993 року народження. Організаторкою нападу виявилась дружина одного із виконавців – 38-річна киянка.

“За місцями проживання порушників було виявлено та вилучено речові докази, серед яких верхній одяг, банківські картки, кайданки, газовий балончик, мобільні телефони та гранату”, — додали у поліції.

Читайте також: у Львові рецидивіст пограбував дитину (ФОТО)

Злочинцям повідомлено про підозру та найближчим часом суд обере їм запобіжні заходи.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також