Привітання з Великоднем 2022: листівки та побажання

Вітайте своїх рідних та близьких!

Великдень, Воскресіння Христове — найдавніше християнське свято, головне свято богослужебного року, встановлене на честь Воскресіння Ісуса Христа.

«Варта1» зібрала привітання з Великоднем.

Христос Воскрес! У це світле і чисте свято бажаю до Вашої оселі добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою — мирне та ясне небо, а поруч — надійні та вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень приніс Вам теплоту та радість у серці. Нехай Господь дарує Вам свою любов та міцну віру в душі. Зі святом! 

Вітаю зі світлим та благодатним святом Великодня! Христос Воскрес! Нехай у вашій сім’ї панує порозуміння, терпіння та любов, а робота приносить вам справжню душевну радість! Нехай ваше життя наповниться світлом і теплом, яке дарує нам Господь! Нехай віра ваша буде міцною, помисли — чистими, а справи — добрими і приносять благо оточуючим!

Христос Воскрес! У це світле свято хочу побажати лише здоров’я, щастя, любові, миру та душевного спокою. Нехай у вашому будинку завжди буде тепло та затишно. Нехай панують у ньому розуміння, любов та турбота!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З цими словами зустрічаємо ми сьогодні цей благодатний ранок. Хочу побажати, щоб такий прекрасний ранок був щодня — з добрими думками, добрими намірами, смачною паскою та радісним настроєм. Нехай Господь пробачить нам усі гріхи в цей день, вилікує душі від туги та смутку і вселить у кожного надію на добро. 

Христос Воскрес! Вітаю тебе з Великоднем і від щирого серця хочу побажати звільнити свою душу від тривог, образ і печалів, стати добрішими, побачити цей світ по-новому, полюбити своє життя ще сильніше. Здоров’я тобі та простого людського щастя!

Христос Воскрес! Прийміть найкращі побажання до цього знаменного дня. Нехай буде мир на всій Землі та у вашому домі! Хай Господь допоможе вам у всіх справах!

Христос Воскрес! Зі Світлим Великоднем! Миру, щастя та добра бажаю. Нехай у Вашій оселі буде лад і достаток. І щоб у сім’ї завжди панували доброта, турбота та розуміння.

Христос Воскрес! Нехай світле свято Великодня укриє твоє серце добрими надіями. Нехай буде мир і радість у житті. Нехай відступлять усі прикрощі та невдачі. Я бажаю тобі і твоїм близьким здоров’я, терпимості, праведності, любові та благодаті.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також