Прийдемо і до всіх наших міст і сіл, буде як і в Херсоні — Зеленський

Президент наголосив, що влада пам’ятає про всі окуповані території та нікого не залишить напризволяще

Фото: ілюстративне

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що завдяки оборонним операціям Збройних сил України і роботі дипломатів обов’язково вдасться звільнити усі окуповані росією землі і вийти на усі ділянки державного міжнародно визнаного кордону України.

Про це глава держави сказав у вечірньому зверненні до українців, опублікованому в «Facebook».

«Сьогодні ми всі разом відчуваємо піднесення. Не знаю, чи є у нас хоча б хтось, хто ще не дивився відео з нашими херсонцями, які зустрічають українських оборонців. Місяці російської окупації. Місяці знущань над нашими людьми. Місяці розповідей, що росія нібито там назавжди, а все одно — на вулиці море українських прапорів», — сказав Зеленський.

Глава держави підкреслив, що люди у Херсоні й не думали відмовлятись від України, і світ зараз це бачить.

«Бачить, що значить, коли українці зустрічають своїх. Бачить, що значить єдність українців. І бачать, чому ми маємо звільнити від окупантів нашу землю», — додав президент.

Зеленський висловив переконання, що «ми ще побачимо багато таких зустрічей», і зокрема, у тих містах і селах, які поки що в окупації.

«Ми ні про кого не забуваємо, нікого не залишимо. Завдяки нашим оборонним операціям і дипломатії обов’язково вийдемо на наш державний кордон. На всі ділянки міжнародно визнаного кордону України», — наголосив Зеленський.

Глава держави подякував усім українським військовим за блискуче виконання завдань для звільнення Херсону.

«Буде так і в Генічеську, і в Мелітополі. Прийдемо і до всіх наших міст і сіл Донбасу. Обов’язково побачимо, як і в Криму українські сили зустрічатимуть з українськими прапорами, які й там зберігають, які й там сотнями будуть на вулицях у день звільнення», — наголосив Зеленський.

Президент дякує всім, хто воює і працює заради української перемоги.

«Я дякую всім у світі, хто нам допомагає! Вічна слава всім, хто віддав своє життя за рідну Україну», — сказав президент.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів