Продавали мед: на Львівщині жорстоко вбили пенсіонерку (ФОТО)

Тіло жінки виявила її племінниця

Фото ілюстративне

Тіло 79-річної пенсіонерки, мешканки міста Стебник, що на Львівщині, знайшла племінниця загиблої в її будинку.  Вона ж повідомили про це в поліцію 25 січня. Зловмисників затримано. Про це інформують у пресслужбі поліції Львівщини сьогодні.

На тілі загиблої правоохоронці виявили сліди насильницької смерті. Жінку задушили.

«На обличчі були гематоми, окрім того, на шиї потерпілої був зав’язаний рушник. Як в подальшому встановили медики, причиною смерті жінки стала асфіксія (удушення)», — повідомили у пресслужбі поліції.

Правоохоронці встановили, що до вбивства пенсіонерки причетні мешканка Борислава та мешканець Харківської області, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Обидвом 27 років.

Поліцейські встановили місце перебування зловмисників та затримали їх у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Також правоохоронцями встановлено, що, 23 січня пообіді, двоє цих людей прийшли до будинок під приводом продажу меду. Доки чоловік розмовляв з господинею, його спільниця непомітно пройшла у кімнату та почала шукати гроші.

«Власниця помешкання помітила це та стала випроваджувати непроханих гостей — тоді зловмисник кілька разів вдарив її в обличчя, зв’язав руки, а рот зав’язав рушником — щоб не кричала. Заволодівши незначною сумою коштів та мобільним телефоном, нападники втекли, а їх жертву за кілька днів племінниця виявила мертвою», — додали в поліції.

Досудове розслідування триває.

ФОТО: ГУНП у Львівській області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також