Продавали «важкі» наркотики: у Львові затримали дилерів (ФОТО)

Торгували у себе вдома

ФОТО: ГУНП Львівської області

Правоохоронці затримали у Львові угруповання, яке спеціалізувалося на реалізації наркотиків. 32-річна організаторка групи та двоє її співучасників, віком 30 та 39 років, усі мешканці Львова, реалізовували нарковмісні таблетки та інші заборонені речовини у себе вдома. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

«Правоохоронці провели комплекс оперативних заходів і 17 лютого, за силової підтримки спецпризначенців поліції Львівщини, затримали зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи», — про це повідомили в поліції.

За місцем проживання затриманих пройшли обшуки, під час яких виявили та вилучили нарковмісні таблетки «Субутекс», порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на наркотичну, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Учасники групи реалізовували наркотики та психотропи за місцем проживання, тобто вдома.

Як повідомили в поліції, усі вони раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності: жінка — за злочини, пов’язані з наркотиками, чоловіки — за майнові злочини.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Фото: ГУ НП у Львівській області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також