Продавець інтернет-магазину надсилав замовникам жолуді з наркотичною начинкою (ФОТО)

На сайті пропонувалися кокаїн, амфетамін, MDMA, екстазі...

Фото: Кіберполіція

У Києві кіберполіція викрила 46-річного працівника інтернет-магазину наркотиків, який ховав «закладки» у жолудях.

Як повідомляє Кіберполіція, правоохоронці під час моніторингу інтернет-мережі виявили вебсайт, де здійснювалася торгівля наркотичними та психотропними препаратами. Зокрема пропонували кокаїн, амфетамін, MDMA, екстазі тощо. Оплата за наркотичні речовини приймалася на криптогаманці.

Правоохоронці встановили зловмисника, який відповідав за постачання товару клієнтам. Чоловік надсилав близько 20-ти поштових відправлень на тиждень, а також робив так звані «закладки». Маскував товар у продуктах або у жолудях.

В оселі фігуранта працівники поліції провели невідкладний обшук. За результатами вилучено наркотичні речовини, вартість яких за цінами «чорного ринку» сягає 2 мільйони гривень.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дарницького управління поліції повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

«До уваги громадян! Повідомити про виявлені інтернет-крамниці наркотиків можна за допомогою бота у Telegram «StopRussiaChannel | MRIYA» – «

». Усі повідомлення анонімні», наголошується у повідомленні Кіберполіції.

Фото: Кіберполіція

Як повідомлялося, у Львові затримали наркоторгівця.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий