Професійний таргетолог став в. о. начальника Львівської митниці

2021-12-08-105150
2021-12-08-105150

З 6 грудня, згідно з наказом Державної митної служби України, Данііл Меньшиков став виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці, — повідомили «Варта1» у прес-службі Львівської митниці.

Даніъл Меньшиков народився 23 червня 1989 року. Навчався на економічному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, кафедра фінансів та кредиту.

Початковий досвід керівника отримав у 25 років на одному з приватних підприємств Харкова, де працював начальником служби фінансового моніторингу.

Вже через чотири роки, у лютому 2018, став заступником начальника управління в Департаменті розвитку підприємництва та регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

В 2019 році, з метою формування ефективної команди та розробки нових методів аналізу і контролю, перейшов на посаду заступника начальника управління — начальника відділу моніторингу та аналізу митної вартості управління митної вартості та цінової інформації у Департаменті митних платежів та митної вартості Державної Фіскальної служби України, а згодом і Державної митної служби України.

У 2021 році почав працювати начальником управління таргетингу Координаційно-моніторингова митниці Держмитслужби.

А в серпні 2021 році став керівником Черкаської митниці, де працював до останнього часу.

varta1.com.ua: Новини