Прокуратура показала наслідки удару по Львівщині (ФОТО)

Прокурори, слідчі та експертні служби фіксують наслідки чергової атаки країни-агресора.

Фото прокуратури Львівської області

В неділю, 24 березня, росіяни атакували Львівщину. У прокуратурі Львівщини розпочали розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

«За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни» - йдеться у дописі.

В прокуратурі також показали наслідки уражень:

За даними слідства, вранці 24 березня збройні сили рф атакували Львівщину.

Внаслідок масованої ворожої атаки безпілотними літальними апаратами, крилатими ракетами та гіперзвуковою ракетою «Кинджал» пошкоджено об’єкти енергетичної інфраструктури.

Прокурори, слідчі та експертні служби фіксують наслідки чергової атаки країни-агресора.

Додамо, що ворожою атакою пошкоджено інфраструктуру одного з українських ПСГ (підземне сховище газу), критичних наслідків немає. Про це повідомив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов під час виїзду на місце влучання 24 березня 2024 року

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що вогнеборці загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці атакували oкупанти.

«Низький уклін 61 рятувальнику, які від самого ранку і дотепер працювали, щоб ліквідувати займання», - зазначив голова ОВА.

Попередньо Максим Козицький повідомив про  два влучання у той самий обʼєкт критичної інфраструктури, в який окупанти цілилися вночі.

Так 24 березня Львівщина зазнала масованих повітряних атак: били крилатими ракетами зі стратегічних бомбардувальників Ту-95, а також дронами-камікадзе типу«Shahed»

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена