Прокурори в суді домоглися арешту майна громадянина рф, вартістю 16,6 млн грн

У Черкасах арештували майно громадянина росії

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом фінансування громадянином російської федерації дій, спрямованих на зміну меж території та державного кордону (ч. 1 ст. 110-2 Кримінального кодексу України). Інформує пресслужба обласної прокуратури.

Прокурор звернувся до суду із клопотанням про накладення арешту на нерухоме майно та корпоративні права низки підприємств, які розташовані у місті Черкаси, засновником і кінцевим бенефіціаром яких є громадянин країни-агресора.

У суді прокурор довів необхідність у забороні відчуження корпоративних прав та нерухомого майна підприємств, які належать представнику російського бізнесу.а

Наразі накладено арешт на корпоративні права підприємства на 9 млн 143 тис грн, а також на нерухоме майно, загальною вартістю майже 7,5 млн грн.

Читайте також: Тіло досі шукають: на Київщині втопився юнак

Наразі розглядається питання про передачу вказаного майна в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Читайте також