Пропагандист Рогозін та гауляйтер Приходько отримали поранення в донецькому ресторані (ФОТО/ВІДЕО)

Стався обстріл ресторану, де пропагандисти святкували день народження Розогіна

У середу, 21 грудня, стало відомо, що ресторан «Шеш-Беш» в Донецьку, де екс-голова «Роскосмосу» Дмитро Рогозін святкував свій день народження, обстріляли. За даними ЗМІ, Рогозін отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникне осколкове поранення сідниць, а також проникне осколкове поранення лівого стегна. Його госпіталізували. Поранення отримали також особи, які його супроводжували.

«Удар носив явно цілеспрямований характер. Фахівці схиляються до того, що для удару було використано 155-міліметрову самохідну артилерійську установку CAESAR, розроблену і вироблену французькою фірмою Nexter», — додав помічник Рогозіна.

Також є інформація, що Дмитра Рогозіна поранено під час обстрілу ресторану «Шеш-Беш» у Донецьку, де політик відзначав свій день народження.

За даними ЗМІ, колишній глава «Роскосмосу» отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникне осколкове поранення сідниць, а також проникне осколкове поранення лівого стегна.

Пізніше стало відомо, що разом із екс-генеральним директором російської державної корпорації з космічної діяльності «Роскосмос» Дмитром  Рогозіним під час обстрілу ресторану «Шеш Беш» у Донецьку також було поранено колаборанта Івана Приходька, якого окупанти обрали «мером» окупаційної адміністрації Горлівки.

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

 За їхніми даними, під час обстрілу ресторану Приходко отримав контузію.

 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також