Пропагандисти Кремля намагаються посіяти паніку серед українців, щоб змусити їх втікати із країни, скуповувати сірники і сіль

Окупанти після вибухів у Кремлі почали лякати застосуванням ядерної зброї

Ілюстрація: Getty Images

Російські пропагандисти після “атаки безпілотниками” на Кремль почали казати про застосування ядерної зброї та стратегічних бомбардувальників. Це в першу чергу направлено на те, щоб налякати українців.

Про повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, інформує «ТСН».

За його словами, мета таких повідомлень - посіяти паніку серед українців. Проте вірогідність, що це може працювати в нашій державі - дорівнює нулю, оскільки громадяни нашої держави вже звикли до погроз Москви.

“Чого нам ще боятися. Уже всі червоні лінії вони перейшли. Це терористична держава, те, що зроблено за останній тиждень, взагалі не вкладається в голову. Тут без варіантів. Нас не залякати їхніми страшилками”, - зазначив Юрій Ігнат.

За його словами, російські крилаті та балістичні ракети дійсно можуть нести ядерний заряд. Але не треба забувати про ворожу ІПСО.

Читайте також: на росії заявили, що Україна вчинила замах на путіна.

“Ці заяви, які вчора були у всіх кремлівських пабліках, надто багато про це говорили. Ворожа ІПСО не спить. Треба розуміти, що одна з головних їхніх цілей – посіяти паніку серед населення, змусити людей робити «різкі рухи», щоб хтось втік із країни, скуповував сірники, сіль тощо”, – пояснив речник Повітряних сил.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий