Пропонував гроші за демонстрацію статевих органів: збоченець погрожував дитині розправою (фото)

дівчина-плаче-1024x683
дівчина-плаче-1024x683

Дорослий чоловік, 36-річний харків’янин намагався втекти від правоохоронців, однак його наздогнали і затримали. Про цей інцидент повідомили сьогодні у пресслужбі поліції Харківської області. 


У четвер, 5 серпня, о 18:42 год, наряд поліції охорони у складі двох молодших інспекторів Ігоря Гондаренка та Сергія Переверзєва, під час патрулювання Індустріального району, на проспекті Московському почули дитячий крик. Поліцейські негайно побігли на допомогу. У лісосмузі вони побачили маленьку дівчинку та дорослого чоловіка, який стояв поруч. Побачивши поліцейських, чоловік кинувся тікати в бік місцевого ринку.


За кілька сотень метрів утікача наздогнали і затримали. При собі чоловік мав сумку, в якій знаходилась зброя під патрон типу «Флобера».


«Злякана 12-річна дівчинка розповіла, що йшла на автостанцію на зустріч із мамою, — повідомив подробиці події сержант поліції Ігор Гондаренко. — Раптом до неї підійшов незнайомий чоловік і запропонував гроші за демонстрацію статевих органів. Отримавши відмову, збочинець пригрозив дитині фізичною розправою. Дівчинка почала кричати, ми з напарником почули її крик. Затримали підозрюваного, викликали слідчо-оперативну групу, заспокоїли дитину і повідомили про подію її матері».


Відносно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до восьми років. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Триває слідство.


varta1.com.ua: Новини