Проскочив перед потягом: на Львівщині водій маршрутки наражав на небезпеку себе і пасажирів (ВІДЕО)

Проїхав переїзд на заборонений сигнал семафора

ФОТО: скриншот з відео

На Львівщині водій маршрутного таксі грубо порушив правила дорожнього руху стосовно проїзду залізничних переїздів. Про це «Варті-1» стало відомо з кадрів, опублікованих 14 вересня у «Facebook»-спільноті «ПУСТОМИТИ ON-LINE».

Інцидент трапився у пятницю, 1 вересня об 16:00 години у населеному пункті Пустомити. Зазначається, що водій автобуса під номером 603 з маршрутом «Львів-Пустомити-Щирець», нехтуючи своєю безпекою та пасажирів, які знаходилися у салоні, порушив правила проїзду залізничних переїздів, проігнорував заборонений сигнал семафора та проїхав залізничний переїзд. Про це свідчить фіксація з відеоспостереження.

Також на кадрах видно, що через кілька секунд після проїзду маршрутки, наблизився потяг. 

Читайте також: поліцейські покарали водія маршрутки, який грубо порушив правила проїзду залізничних переїздів на Львівщині (ВІДЕО, ФОТО).

«Цей переїзд вічно ремонтують і не можуть довести до ладу, проте як видно на відео сигналізація працювала, отже рух заборонено, те що водії нехтують правилами і призводить до таких ситуацій, невже важко хоча б зупинитись і впевнетись у вільності колії від поїздів...», коментує користувачка під відео.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк