При ЛОДА розпочав роботу Офіс позаштатних радників

z1576575772a324i
z1576575772a324i

З ініціативи голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського розпочав роботу Офіс позаштатних радників при облдержадміністрації. Перше засідання відбулося 16 грудня.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Як розповів Маркіян Мальський під час першого засідання Офісу радників, до цього консультативно-дорадчого органу входять голова та позаштатні радники, що формуватимуть кластери груп радників за функціональними напрямами роботи при обласній державній адміністрації.

Передбачається, що позаштатні радники зможуть вносити свої пропозиції та аналізувати пріоритетні напрямки розвитку Львівщини.

«Кожен позаштатний радник аналізуватиме не лише різні суспільні процеси, а й вноситиме пропозиції щодо вдосконалення, підвищення ефективності роботи структурних підрозділів облдержадміністрації», — зауважив Мальський.

Голова новоствореного Офісу, адвокатка Галина Янко додала, що до команди може долучитися кожен охочий і готовий віддатися роботі в спільній справі.

«Офіс радників — відкритий для всіх! Ми залучатимемо експертів не лише з України, а й з-за кордону. А ті, хто проявлять ініціативність, стануть позаштатними радниками у різних галузях», — зазначила вона.

Водночас, Мальський наголосив, що чим більше експертних середовищ долучаться до вирішення різноманітних питань, тим якісніше буде їх вирішення і область розвиватиметься.

varta1.com.ua: Новини