Причетний до перестрілки в Харкові, підірвав себе на гранаті

1572003874-3235 (1)
1572003874-3235 (1)

На Південному вокзалі, в Харкові, чоловік підірвав себе гранатою. За словами очевидців, місце події огороджено. На асфальті лежить відірвана голова. Про подію повідомляють на «Telegram»-каналі «Треш-Харків».

Як розповів очільник поліції Харківщини, Валірій Сокуренко, перестрілка біля супермаркета та підрив чоловіка взаємопов’язані. 

https://www.facebook.com/suspilne.kharkiv/videos/702979563554965/

Поліція продовжила переслідувати зловмисника. Коли його наздогнали, чоловік дістав гранату і підірвав себе: «Так ми думаємо, що він підірвав себе. У нього було ще 4 гранати і пістолет».

Чоловік, який загинув від гранати, раніше судимий мешканець Донеччини, міста Горлівки. Останнім часом перебував у Харкові.

«Є ключі від квартири, простежимо, де він проживав. Нам важливо вийти на замовників цього вбивства. Таке враження, що кілер замовників боявся більше, ніж поліцію. Замість того, щоб здатися патрульним, він підірвав себе. Думаємо, це не був нещасний випадок, але ми розберемося».

Особи всіх учасників подій встановлені поліцією: «Вони відносяться до людей, які порушують закон системно. Це була бандитська розбірка. На декого з них це вже третій замах на вбивство».

 

varta1.com.ua: Новини