"Приезжай на красную площадь в Москве": львівський олімпієць потрапив у скандал

Screenshot-2
Screenshot-2

Колишній народний депутат України Володимир В’язівський у «Facebook» опублікував переписку з бронзовим медалістом Олімпійських ігор в Афінах у командних змаганнях у складі збірної України Дмитром Грачовим.

«Мову веду про Грачова Дмитра, бронзового призера 28-х Олімпійських ігор (Афіни, 2004) і маю на це підстави. Бо вважаю, що його СМС переписка зі мою, щодо повернення ним боргу, вийшла за межі особистісного (див. скріншоти СМС переписки). Вважаю за доцільне поінформувати суспільство про такого кадра. Тим більше на його сторінці в »Facebook"

зазначено що він тренер зі стрільби з лука і батьки мають знати до якого «наставника» віддають свою дитину. Про те що він тренер зазначено і на сторінці
, де вказано один із його номерів телефона 097 443 3949«, — написав В’язівський.

Дмитро Грачов народився 5 грудня 1983 у Львові, тренувався в спортивному товаристві «Динамо». Випускник Львівського державного університету фізичної культури.

»Чи вартує запрошувати на урочистості з нагоди Незалежності олімпійців, які в приватному спілкування зневажають Україну, українську мову? Чи варто таких олімпійців допускати до тренувань дітей, лекцій та інших публічних заходів?« — запитує екснардеп.

varta1.com.ua: Новини