Приховані плани москви щодо перемир'я з Україною, - Forbes

Forbes: В Україні можливий державний переворот у разі укладення мирного договору з росією

В Україні у випадку укладання мирної угоди з Росією може статися державний переворот. Про це пише Forbes.

Для союзників Києва ситуація в Україні виглядає похмурою. Адже Росія невпинно завойовує території на Сході, тоді як українська армія залишається напруженою та без необхідної кількості озброєння. Не в останню чергу тому, що західні партнери, такі як США та Німеччина, не надали достатньої своєчасної підтримки. На додачу росіяни знищили енергосистему, насувається зима без тепла, населення тікає за кордон.

На фоні цього на Заході все частіше звучать заяви про мирну угоду, але, після будь-яких поступків Україні буде тільки гірше.

"На жаль, як би ви не дивилися на це, існує реальна ймовірність того, що будь-який компроміс зараз просто призведе до більших проблем", - йдеться в статті.

Forbes описав, як виглядає план Кремля у рамках мирної угоди. Ситуація буде розвиватися приблизно так: Зеленський змушений поступитися окупованими територіями в обмін на обіцянки вступу до НАТО.

"До того часу, коли НАТО розпочне виконання, ультранаціоналістичні елементи армії повстають і влаштують переворот проти Зеленського за те, що він віддав Донбас і Крим", - пише Forbes.

Далі Захід засуджує переворот, чим посилює розкол. В цей час Путін заповнює український простір пропагандою для підриву довіри до Заходу, зокрема, через повільну та недостатню підтримку України, пропаганда буде націлена й проти Зеленського.

"Все починається зі спокуси та омани легкого спокою... Переворот... Це може статися в Україні після мирної угоди", - додає Forbes.


varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також