Приставили пістолет до шиї: у Полтаві на Ніколаса Карму напала група чоловіків (ВІДЕО)

Один з нападників так само вчинив щодо свідків інциденту

Блогер з Львівщини Ніколас Карма, відомий контентом на рубрику "Скільки коштує ваш лук" у TikTok, розповів про напад на нього під час зйомок 5 жовтня у Полтаві. За його словами, на тлі конфлікту невідомий приставив до його шиї пістолет.

Крім того, чоловік так само вчинив щодо свідків інциденту. Деталі ситуації блогер розповів у відео, яке опублікував на сторінці в Instagram.

За його словами, конфлікт назрів під час спілкування з жителями Полтави, коли він знімав черговий ролик для своєї відомої рубрики про вартість вбрання. Після завершення інтерв'ю, провокатори підійшли до Карми з камерами аби "задати кілька питань". Компанія запитала у блогера, мовляв, "яке ваше ставлення до ЗСУ?". На що Ніколас Карма відповів, що "кожен повинен бути в армії або для армії".

"Мовчу. Вони далі знімають мене та оператора. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало", – розповів Ніколас.



Він каже, що цей момент не потрапив на камеру його оператора, бо той перепідключав розряджене обладнання. Карма ж він вирішив продовжити спілкування з чоловіками, знімаючи все на свою камеру.

"Коли я підійшов до цієї людини й попросив показати обличчя, бо він його сховав, його друг підбіг до мене ззаду й приставив мені пістолет до шиї. Також він приставив пістолет очевидцям, які там були. Я цих людей не знаю, вони просто це все спостерігали", – поскаржився блогер.

Раніше повідомляли: суд покарав львів'янина штрафом за напад на блогера

Один із очевидців підтвердив його слова про такі дії з боку невідомого чоловіка. Водночас Карма не розповів, чим конкретно завершилася ця історія: вони розійшлися або ж була заява до поліції.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також