Путін буде мститися президенту Казахстану

Президент Казахстану у вічі путіну заявив, що не визнає Л/ДНР

Вихідні дні президент росії володимир путін провів з ім’ям президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва. Про це повідомляє «Telegram»-канал Генерал СВР.

З вечора п'ятниці та наступні два дні виступ Токаєва на Петербурзькому міжнародному економічному форумі президент Росії раз у раз обговорював із співрозмовниками у різних форматах.

Путін розлючений і все намагався зрозуміти, чим він заслужив «такі приниження» від гостя.

Основний докір путін посилав саме у бік «східного походження» президента Казахстану, де на думку самого путіна гість має шанувати традиції та не допускати висловлювань, які принижують господаря.

«У неділю ввечері він дав розпорядження готувати «подарунки» Токаєву. Поки нічого серйозного і конкретного не сформульовано, але розпорядження надано секретареві Ради безпеки РФ Миколі Патрушеву і в найближчому майбутньому точно стосуватиметься північних територій Казахстану, саме так було зрозуміло основний напрямок.

Також варто бути пильними громадянам Казахстану, які знаходяться на території Росії, а також бізнесу з казахськими інвестиціями, чітких розпоряджень ще немає, але пропозиції від компетентних товаришів з оточення президента надходять", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент Казахстану просто у вічі путіну заявив, що не визнає так звані «республіки» Л/ДНР, а путін не зміг вимовити ім’я президента Казахстану. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також