Путін хворий, але незрозуміло, що це за хвороба — колишній британський шпигун

Хвороба путіна є «елементом» того, що відбувається в Україні.

Колишній британський шпигун, який написав досьє на Дональда Трампа і, ймовірне, втручання Росії у виборчу кампанію в США 2016 року, каже, що джерела сказали йому, що Володимир Путін «серйозно хворий». Про це пише «Sky News».

Крістофер Стіл, який керував відділом MI6 в Лондоні з 2006 по 2009 роки і працював там у 1990-х роках, сказав, що хвороба Путіна є «елементом» того, що відбувається в Україні.

Він сказав: «Звісно, ​​з того, що ми чуємо від джерел в Росії та інших країнах, є те, що Путін насправді досить серйозно хворий. Незрозуміло, що це за хвороба — чи вона виліковна, чи невиліковна, чи що завгодно.».

Його коментарі з’явилися після того, як український генерал-майор Кирило Буданов також заявив, що російський лідер серйозно хворий на рак і що в Росії триває переворот для його усунення.

Спекуляції навколо здоров’я Володимира Путіна ходили кілька років, але вони посилилися після того, як він віддав наказ про вторгнення в Україну.

Журнал «New Lines» повідомив, що отримав аудіозапис близького до Кремля олігарха, який описує російського президента як «дуже хворого на рак крові», хоча тип раку крові не уточнюється.

У ньому говориться, що штаб ФСБ, російського агентства внутрішньої безпеки, розіслав всім регіональним директорам «цілком секретну записку», в якій наказує керівникам регіонів не довіряти чуткам про стан президента.

Стіл додав: «Коли ви бачите, що це відбувається, ви думаєте, що це, ймовірно, правда. Отже, я думаю, що в цьому і його спадщині є елемент його хвороби».

Але Стіл сказав, що навіть якщо він хворий, комусь ще буде важко вплинути на підхід Путіна, хоча він погоджувався з тими санкціями, які зараз застосовуються, як от проти його колишньої дружини та двоюрідних братів.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також