Путін може бути вже мертвим, а його місце зайняв двійник — розвідка МІ-6

Останні виступи путіна в ЗМІ були попередньо записані

Володимир Путін, можливо, вже помер, вважають керівники британської розвідки. Про це написало «Daily Star Sunday».

Старші боси МІ-6 стверджують, що російський президент був серйозно хворим і що якби він помер, його близькі мовчали б про це, щоб зберегти владу якомога довше.

Джерело повідомило «Daily Star Sunday», що останні виступи Путіна в ЗМІ, ймовірно, були попередньо записані.

Двійник також використовувався на публічних заходах, як-от московський Парад Перемоги на початку цього місяця.

Одне джерело в розвідці повідомило: «Путін дуже хворий, і коли він помре, його смерть буде зберігатися в таємниці тижнями, якщо не місяцями. Також є ймовірність, що він уже мертвий. Це неможливо знати. Вважається, що Путін використовував дублерів у минулому, коли йому було погано і Кремль може робити це зараз. Путін очолює невелику групу високопоставлених чиновників, які йому повністю лояльні. Справжній страх (для його друзів) полягає в тому, що після оголошення про його смерть може статися кремлівський переворот, і російські генерали захочуть піти з України».

Стан здоров’я 69-річного Путіна за останні місяці явно погіршився. Він виглядав менш рухливим, а його обличчя було роздутим, а деякі спостерігачі припускають, що у нього може бути рак крові.

Поширена думка, що він приймає стероїди або лікується від раку, через що він виглядає опухлим.

Два тижні тому російський олігарх, який має тісні зв’язки з Кремлем, сказав, що Путін «дуже хворий на рак крові» і переніс операцію перед вторгненням в Україну.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також