путін намагається повернути до росії свого «ручного» кілера

Готовий обміняти на Навального

Володимир Путін намагається добитися повернення співробітника секретного відділу ФСБ Вадима Краснікова. Про це пише Wall Street Journal.

Путін хоче повернути до РФ свого “ручного” вбивцю, терориста та співробітника секретного відділу ФСБ Вадима Краснікова, який відбуває довічне ув’язнення в Німеччині за вбивство Земляхана Хангошвілі, який, за твердженнями Москви, керував терактом в Росії в 2004 році.

Путін же зараз доручив своєму раднику з безпеки Патрушеву вивчити можливість обміну полоненими з метою звільнення терориста.

«За словами західних чиновників, Москва з тих пір неодноразово піднімала питання про справу Красікова в переговорах про обмін полоненими. Чиновники заявили, що Красіков відіграє центральну роль у зусиллях США по звільненню людей, утримуваних Росією, в тому числі, можливо, ветерана морської піхоти США Пола Вілана і репортера Wall Street Journal Евана Гершковича», - пише видання.

Путін готовий обміняти на терориста навіть російського опозиціонера Олексія Навального.

Читайте також: президент Володимир Зеленський заявив, що балотуватиметься на другий термін.

Президент США Джо Байден у липні заявив, що налаштований на обмін журналіста Евана Гершковича, проте подробиці поки що невідомі.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт