Путін погрожує всьому світу ударами за допомогу Україні (ВІДЕО)

Права людини для нього інструменти, які віджили своє

Диктатор РФ Владімір Путін виступив перед радою законодавців у Таврійському палаці 27 квітня і звертаючись до депутатів, він розповів про погрози рф. Про це пише російське ЗМІ «Фонтанка.ру».

Путін заявив, що «західні вороги» планували «економічне придушення» Росії, але вони провалилися. До цього, за його словами, західні держави заохочували сепаратистів на Кавказі.

Пізніше, за його словами, на території України стали створювати антиросійську державу, тоді як Росія вважала Україну дружньою та братньою. «Україну підштовхнули до прямого зіткнення з Росією», — підкреслив він.

«Якщо хтось вирішить втрутитися в ситуацію в Україні з боку і створюватиме неприйнятні загрози стратегічного характеру, то наші удари у відповідь будуть блискавичними. У нас є для цього кошти, ми не будемо ними хвалитися, ми їх використовуватимемо», — заявив він.

Він також повідомив, що рф відповість на «грубі та незграбні зовнішні порушення» міжнародних договорів та економічну ізоляцію. Дипломатів та чиновників він закликав не реагувати на вимоги міжнародних організацій, які борються, зокрема, за права людини.

«Ці інструменти віджили своє століття, нехай борються з вирішенням тих проблем, які у них там назріли», — додав він.

Відео промови опублікував український журналіст Андрій Цаплієнко.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також