Путін пообіцяв «відповідь» за підрив Кримського моста

Заявив, що Міноборони рф вже готує відповідні пропозиції

ФОТО: ілюстративне

Російський диктатор володимир путін провів нараду після підриву Кримського мосту вранці 17 липня. Він пообіцяв «відповідь» і заявив, що Міноборони рф вже готує відповідні пропозиції. Про це повідомляє пропагандистське видання «РИА Новости».

Там йдеться, що під час наради путін попросив надати всю допомогу «постраждалій під час теракту дівчинці і її родичам » і взяти це питання на контроль. Він також заявив, що не сумнівається, «що всі обставини НП на Кримському мосту будуть встановлені».

Крім того, путін наголосив, що важливо надати підтримку людям, які через перекриття на Кримському мосту «опинилися в скрутному становищі».

«Потрібно всебічно оцінити збитки від теракту на Кримському мосту і максимально оперативно відновити все», – зазначив російський диктатор. \

Нагадаємо, що член путінської партії «Єдина Росія», сенатор Володимир Джабаров після вибухів на Кримському мосту закликав захопити українські міста - Одесу та Миколаїв.

Вже після наради він анонсував «відповідь» за підрив мосту. За його словами, «Міноборони готує відповідні пропозиції». Саму атаку російський диктатор назвав «безглуздою з військової точки зору і жорстокою». 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також