Путін публічно заявив, що хоче захопити всю територію української держави

Порівнює себе з царем Петром I та хоче повернути псевдо «землі Російської імперії»

Фото: інформативне

Президент Російської Федерації Володимир Путін у четвер, 9 червня, фактично на увесь світ заявив, що хоче захопити всю територію української держави.

Президент РФ порівняв себе з російським царем Петром I, який десятки років воював у так званій Північній війні, і, за словами Путіна, повертав «землі Російської імперії».

Про це розповів радник Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко.

За його словами, війна в Україні надовго, і російський лідер хоче вести її на знищення нашої країни.

«…Володимир Путін фактично на увесь світ заявив, що він хоче захопити всю територію України. Вчора на форумі в Санкт-Петербурзі він заявив і порівняв себе з Петром I, який воював 21 рік в так званій Північній війні, повертаючи, як казав Путін, землі Російської імперії…», — повідомив Геращенко.

Радник глави МВС зазначив, що у нашої держави є лише один шлях — разом з нашими союзниками опиратися Росії, вбивати якомога більше російських солдатів та офіцерів і робити так, щоб РФ розгойдувалася зсередини.

«Те, що нам доводиться як би захищати себе, ...то це очевидна річ. Ось зараз ми були на виставці, присвяченій 350-річчю Петра I. Майже нічого не змінилося. Дивно! Якось приходиш до цього розуміння. Петро I Північну війну 21 рік вів... Він повертав (землі — ред.)!.. І зміцнював…», — говорив президент країни-агресорки.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також