Путін впав у кому після невдалої операції — ЗМІ

Путін перебуває у реанімації

Президент росії володимир вутін впав у кому після невдалої операції з видалення ракової пухлини, і тепер перебуває у реанімації, де його життєдіяльність підтримують за допомогою систем життєзабезпечення. Про це з посиланням на джерела у розвідці повідомило інтернет-видання "Обозреватель".

У російського президента з’явилися всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура мозку, що призвело до втрати чутливості болю.

Оточення Путіна, ймовірно, вирішило приховати факт деструктивної коми у російського президента доти, доки в Кремлі не визначать, хто стане його наступником. А до цього часу на публіці з’являтимуться двійники, щоб створювати необхідну для медіа картинку.

Найближчим часом глава МЗС РФ Сергій Лавров планує звернутися до президента Туреччини Реджепа Ердогана з проханням анонсувати зустріч путіна та президента України Володимира Зеленського, на якій буде присутній і турецький лідер.

Однак існує ймовірність, що зустріч глав держав може не відбутися через ризик розкриття підміни путіна його двійником.

Російська сторона хоче звинуватити Україну в нібито неконструктивній позиції президента Зеленського, щоб відмовитися від зустрічі.

Для цього Києву буде висунуто свідомо неприйнятні умови.

ЗМІ зазначає, що перевірити інформацію про фізичне здоров’я путіна можна тоді, коли Москва вкотре почне коментувати причини відмови від переговорів Росії та України на рівні глав держав.

У травні путіна «домалювали» до онлайн наради ради безпеки РФ.

Раніше, стало відомо хто може стати наступником путіна.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також