Путіна «домалювали» до онлайн наради ради безпеки рф

Через те що йому провели хірургічну процедуру

У п’ятницю, 13 травня, президент Росії Володимир Путін провів нараду в режимі відеоконференції з постійними членами Ради безпеки РФ. Про це повідомлено у телеграм каналі «GENERALL SVR»

Нарада рядова, без знакових обговорень і прийняття рішень.

Президент Росії Володимир Путін не проводив цієї наради в режимі реального часу. Вступ був записаний заздалегідь, а закрита частина проходила з використанням комп’ютерної графіки та технології «Deepfake» для створення ілюзії присутності Путіна.

Частина учасників наради були в курсі того, що відбувається, а решта настільки бояться Путіна, що не могли допустити думки про «підміну».

Уважні спостерігачі помітили відсутність на нараді ключової фігури Радбезу Миколи Патрушева, він не захотів взяти участь і був зайнятий більш важливими справами.

В’ячеслава Володіна та Валентину Матвієнко не запросили взяти участь у нараді, побоявшись, що якщо експеримент не вдасться, то ці двоє можуть проговоритись у близькому оточенні, а такі ексцеси не допустимі.

Телефонну розмову із Шольцем Путін провів особисто.

Путін був відсутній тому що, у ніч із четверга 12 травня на п’ятницю 13 травня, Путіну провели хірургічну процедуру видалення рідини з черевної порожнини.

Процедура пройшла нормально, без ускладнень.

Дана хірургічна процедура це не хірургічна операція, яка рекомендована президенту і яка ще має відбутися.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також