Путіна оперуватимуть вночі

Мінімум п’ять діб лікарі дають на відновлення після операції

Фото: chas

У рф завершується попередня частина з підготовки інформаційного простору на час відсутності диктатора Путіна, якому, за даними ЗМІ, має бути проведено хірургічне втручання, пише «УНІАН».

«Підготовлені свіжі «консерви» з короткими виступами президента, відео участі Путіна в нарадах, реакція на заплановані події, схвалення ротацій, підписи указів, схвалення й осуд різних процесів і діячів. За оцінками організаторів «прикриття», заготовок повинно вистачити як мінімум на десять днів. Попри те, що лікарі прогнозують відновлення до стану, коли можна буде показати напівтруп публіці від двох до п’яти днів, організатори вирішили перестрахуватися«, — пише у себе в »Telegram"-каналі політолог з рф Валерій Соловей.

За даними Солов’я, у разі необхідності пересування Путіна буде імітувати один з його дублерів, підготовлена можливість його «проходу» перед публікою.

Він також стверджує, що дата операції не призначена, проте відомий час — між 1:00 і 2:00 год.

«Дата варіюється в цілях безпеки, але слід розуміти, що лікарі наполягають на якнайшвидшому проведенні. Серед медиків виключно російські фахівці, всі пройшли багаторівневу перевірку», — повідомив політолог.

Раніше вже повідомлялося, що Путін, за даними ЗМІ, буде змушений лягти «під ніж» найближчим часом. У разі тривалого відновлення, влада на якийсь час перейде до Миколи Патрушева, секретаря Радбезу.

Як пише «Сhas», володимира путіна прооперують через онкологічне захворювання. На хірургічному втручанні наполягають лікарі.

Здоров’я російського тирана стало предметом чуток на тлі повідомлень про те, що він бореться з раком черевної порожнини.

А тепер нібито з’явилася інформація, що хвороба прогресує і 69-річний путін незабаром може зникнути з поля зору.

«Буде операція, і він буде недієздатний. На який час — ще не обговорювалося, але думаю, що на короткий», — каже інсайдер.

Два-три дні росією, яка веде загарбницьку війну проти України, фактично керуватиме Патрушев, переконує голос.

«Telegram»-канал Генерал СВР і раніше повідомляв, що путін є тяжко хворим, зокрема він начебто має «шизоафективний розлад», що характеризується симптомами шизофренії, як-от галюцинації. При цьому жодних підтверджень, що витоки мають реальне підґрунтя, автори ресурсу не наводять.

Різні джерела й раніше стверджували, що у путіна може бути рак, а деякі розслідувачі навіть конкретизували захворювання щитовидної залози. Так, видання «Проект» з’ясувало, що у поїздках путіна завжди супроводжують з десяток лікарів.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також