Ракетні удари по Львівщині: офіційна інформація та стан постраждалих

Все, про що можна говорити

ФОТО: інформативне

Вчора вночі, 1 червня, у період з 22:45 по 22:55 год, ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах. Про це офіційно повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у «Telegram».

Голова ОВА розповів всю офіційну інформацію, яка відома станом на ранок 2 червня.

«Влучили чотири крилаті ракети ворога. Їх запускали з акваторії Чорного моря. Об’єкти залізниці суттєво пошкоджені. Багато поїздів затримуються. Фахівці «Львівської залізниці» працюють над відновленням сполучення», — повідомив Максим Козицький.

Також відомо про п’ять поранених (3 в Стрийському районі, 2 — у Самбірському районах).

Голова ОВА повідомив про стан постраждалих.

«Чотири людини у стані середньої важкості. Вони у лікарнях області. Одна — має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих, на щастя, нема», — додав Максим Козицький.

Максим Козицький вкотре наголосив: «Cлідкуйте за тим, звідки ви берете інформацію. Вчора один «Telegram»-канал поширив фейк про цей ракетний удар. Багато «Telegram»-каналів, медіа і людей перепостили собі цей фейк, а потім першоджерело відредагувало інформацію. Користуйтеся офіційними джерелами! Дякую нашим військовослужбовцям за роботу».

Додамо, що внаслідок ракетного удару російських окупантів в черговий раз була пошкоджена залізнична інфраструктура на Львівській залізниці.

Станом на 2 червня, «Укрзалізниця» повідомляє про затримки наступних поїздів.

Нагадаємо, у Львівській області завдано ракетний удар. Також відомо, що поранень зазнало 5 людей.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також