Раніше судимий за вбивство чоловік пограбував львів’янку

naruchniki-new-b006--8npuasz-696x387
naruchniki-new-b006--8npuasz-696x387

29-річний мешканець Вінницької області напав на жінку у під’їзді, вирвав у неї з рук мобільний телефон, після чого втік. Про це «Варта1» повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Так, 5 жовтня, на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від 23-річної львів’янки про те, що, близько 17:15 год, у під’їзді будинку, в якому вона проживає, на неї напав невідомий чоловік, вирвав з рук мобільний телефон та втік.

Потерпіла надала правоохоронцям прикмети нападника і, проведеними оперативно-розшуковими заходами, протягом кількох годин оперативники кримінальної поліції затримали його у центрі Львова — в одному з хостелів, де він проживав.

Особу чоловіка встановлено — ним виявився 29-річний мешканець Вінницької області, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. Речовий доказ (мобільний телефон потерпілої) правоохоронці також вилучили.

Чоловіку повідомили  про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід — тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини