Ранкова атака по Києву: окупанти застосували північнокорейські балістичні ракети типу «KN-23»

Крім того, росія атаувала дронами та крилатими ракетами

Сьогодні вранці, приблизно о 05:00 ворог застосував балістичне озброєння для завдання ракетного удару по Києву. Це вже третій обстріл балістикою столиці у серпні з чітким інтервалом у 6 днів між кожною атакою. Про це інформує  начальник КМВА Сергій Попко, начальник КМВА.

 Цей удар, за попередніми даними, був практично ідентичний двом попереднім. За інформацією, яка перевіряється, росіяни знову, втретє поспіль, скоріше за все застосували північнокорейські балістичні ракети типу «KN-23». І знову сили та засоби нашої протиповітряної оборони не дозволили ворогу досягнути своєї мети і уразити Київ. 

За попередніми даними балістичні ракети були уражені на підльоті до столиці.(Точну модифікацію озброєння та кількість оприлюднять у звітах Повітряні Сили).

Крім того, практично одночасно з балістикою, в бік Києва заходило кілька ударних БпЛА ворога. Але наші воїни ППО завчасно зробити так, щоб кияни не чули навіть звуків бойової роботи. Всі дрони противника були знищенні далеко за межами міста.

І вже за дві години після спроби завдати балістичного удару, приблизно о 07:00 ворог атакував Київ вже крилатими ракетами. Попередньо, тип озброєння на кшталт «Іскандер-К».

«Після тривалих складних маневрів територією кількох областей, ракети намагалися вразити цілі з південного напрямку. Силами та засобами ППО усі ворожі цілі були знищені! (Тип та кількість ракет у своїх звітах нададуть Повітряні Сили). Станом на цю хвилину в Києві без руйнувань та потерпілих. Дякуємо воїнам протиповітряної оборони за надійний захист! Але не забуваємо, що наш власний захист залежить в багато чому від нас самих. А саме від дотримання правил поведінки при загрозах - завжди перебувати в укриттях!», - наголосив Сергій Попко.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також