Раптово обірвався земний шлях відомого спортивного реабілітолога ФК «Карпати» та «РУХу»

На 58-му році не стало Михайла Труша

Фото: ЛМР

Учора, 2 червня, несподівано і раптово пішов з життя багаторічний масажист футбольного клубу «Карпати» та «Рух» Михайло Труш, повідомляє Управління спорту Львова.

Михайло Труш був великим фахівцем своєї улюбленої справи: багато років успішно працював у футбольному клубі «Карпати», згодом у львівському «Русі», а останнім місцем роботи був першоліговий волочиський «Агробізнес».

«Михайло Степанович у колективі завжди виділявся своїми людськими якостями, за що мав величезну повагу, а у роботі особливо дбав про здоров’я кожного футболіста», — зазначається у повідомленні.

«На 58-му році обірвалося життя масажиста ФК Агробізнес Михайла Степановича Труша.

Михайло Степанович все своє життя присвятив футбольній професії, зокрема спортивній реабілітології (був професійним масажистом). Через його міцні руки за багато років праці у різних футбольних колективах пройшли сотні, тисячі футболістів, як юних, так іменитих. Своєю працею Михайло Труш заслужив повагу та визнання серед футбольних фахівців, тренерів, футболістів, усієї футбольної спільноти», — зазначається у повідомленні ФК «Агробізнес». 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий