Раптово помер Юрій Мигаль: колектив Головного управління ДСНС України у Львівській області у скорботі

Вічна пам'ять!

Фото ДСНС

В четвер, 17 серпня раптово перестало битися серце Юрія Сергійовича - майстра-сержанта служби цивільного захисту, машиніста екскаватора інженерного відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Львівській області. Про це повідомили на сторінці ДСНС у Львівській області.

Колектив Головного управління ДСНС України у Львівській області висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті Мигаля Юрія Сергійовича

«Передчасна смерть відібрала у дружини - коханого чоловіка. Без батька залишилось троє діточок. Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й інших людей, які знали Юрія», - йдеться у повідомленні.

Колектив Головного управління ДСНС України у Львівській області висловлює глибоке співчуття родині покійного та глибоко сумує з приводу передчасної смерті.

«До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть», - додали в ДСНС

Нехай світла пам’ять про Юрія Мигаля назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена