"Реформа поліції — це один з найяскравіших елементів того, як може виглядати сучасна Україна", — заступник Держсекретаря США Кірстен Медісон

Про це заступник Державного cекретаря США — керівник Бюро держдепартаменту з питань протидії міжнародному наркотрафіку та розвитку правоохоронної системи заявила під час офіційного візиту в Україну.


«Реформа поліції — це один з найяскравіших елементів того, як може виглядати сучасна Україна. Ваша Патрульна поліція, ваш відділ спецпризначення КОРД, а також, Прикордонна служба впроваджують передові західні стандарти і практики в своїй роботі», — сказала вона.



Нагадаємо, вчора міністр внутрішніх справ Арсен Аваков провів зустріч з Кірстен Медісон, під час якої сторони обговорили можливості залучення американських колег до нових спільних проектів.


«Це була не одна зустріч, а радше декілька невеликих зустрічей з Арсеном Аваковим. Ми обговорювали реформування силових структур з їх представниками. В цілому мої враження — позитивні», — зазначила заступник держсекретаря США.



Під час свого візиту до України Кірстен Медісон, також, відвідала п’ятий випуск слухачів Академії патрульної поліції.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також