Реконструкція площі Вічевої у Золочеві — коли буде лад? (фото, відео)

vicheva
vicheva

«Про »двоякі стандарти”... Питання, яке все більше турбує мешканців Золочева: чому досі розрита площа Вічева та коли на ній наведуть лад?" — матеріал-розслідування від журналістів видання «Золочів.нет».

На відео видно, як виглядає майдан міста, станом на 16 лютого 2019 року. Ще два роки тому — 20 жовтня 2017-го року тут розпочали роботи з реконструкції. Станом на тоді, потрібна була сума понад 33 млн грн. Відтак, роботи зупинили — кажуть, що немає коштів.

"На цю площу свого часу кошти були виділені за лобіюванням нардепа Тараса Батенка. Також підприємець Ігор Бартків готовий був дати декілька мільйонів гривень.



Загалом, минулого року баталії довкола площі та кінотеатру наробили доброго галасу, а добудову до кінотеатру міський голова назвав “захопленням площі Вічевої”, а рішення суду “незаконним”. Питання щодо добудови кінотеатру досі відкрите — триває судова тяганина.

Але нещодавно виплило ще одне питання щодо площі — це про можливе встановлення чи то може будівництво з фундаменту так званих “кіосків”, — йдеться у повідомленні.

https://youtu.be/V67S7W9fXpc

varta1.com.ua: Новини