Ремонт дороги "Мостиська–Самбір–Борислав": що роблять і де саме (ВІДЕО)

енр
енр

На автомобільній дорозі Т-14-15 «Мостиська–Самбір–Борислав» на 33-кілометровому відрізку «Мостиська–Самбір» триває ремонт. Станом на зараз, влаштовано 14 км вирівнюючого шару асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи із щебеневово-піщаної суміші, укріпленої цементом. Про це повідомили у пресслужбі Служби автомобільних доріг у Львівській області.




 Наразі, шляховики працюють на ділянці «Воля-Садківська–Владипіль».



Для якнайшвидшого забезпечення належного проїзду транспорту на цьому об’єкті одночасно працюють кілька бригад.

«Торік для ремонту дороги Т-14-15 ми доклали максимум зусиль і сьогодні маємо вже відремонтовану ділянку між Самбором та Бориславом. Відтак, слідом за маршрутним принципом, цього року приступили до відновлення дорожньої інфраструктури на іншій ділянці цієї ж дороги, а саме «Мостиська–Самбір». Відремонтований маршрут дозволить з’єднати прикордонне містечко Мостиська із курортним регіоном Львівщини. Це суттєво вплине на соціально-економічне зростання та розвиток туризму в регіоні»,зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Додамо, що маршрут від міста Мостиська до Самбора проходить через такі населені пункти: Крисовичі, Нагірне, Буховичі, Пнікут, Крукеничі, Воля-Садківська, Владипіль, Садковичі, Воля-Баранецька, Копань, Викоти, Бісковичі та Рудня. У межах цих населених пунктів для безпечного пересування дорогою пішоходів у ході ремонту влаштуємо тротуари та зупинки громадського транспорту.

 Що роблять?

▪ земляні роботи;

▪ розпушення старого дорожнього покриття;

▪ заміна водопропускних труб;

▪ підсилення основи із щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом;

▪ влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного дорожнього покриття.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

varta1.com.ua: Новини