Reuters показало фото атаки «шахедами» Києва

У Києві працювала ППО

Фото:REUTERS/Gleb Garanich

Сьогодні, 10 вересня, Росія здійснила повітряний напад на Київ, вибухи лунали по всій українській столиці та її регіоні майже дві години, а уламки безпілотників падали на кілька центральних районів міста. Про це пише Reuters

У Сухопутних військах повідомили, що засобами протиповітряної оборони України знищено 26 із 33 російських безпілотників іранського виробництва Shahed, більшість з яких були націлені на Київ та Київську область.

У Києві чули щонайменше п’ять вибухів.

«Безпілотники заходили на столицю групами і з різних боків», — повідомив у Telegram голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що на історичному Подолі постраждала одна людина, а біля одного з парків міста сталася пожежа.

Уламки збитих безпілотників впали на Дарницький, Солом'янський, Шевченківський, Святошинський і Подільський райони, повідомили Кличко і військова адміністрація міста.

У Шевченківському районі уламки дрона спричинили пожежу в квартирі, яку оперативно ліквідували. Повідомлень про постраждалих поки не надходило.

Фото:REUTERS/Gleb Garanich

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт