Ревнощі страшна сила: неповнолітній, який підрізав двох чоловіків, постане перед судом

1
1

Неповнолітньому зловмиснику з Дрогобиччини загрожує до 8 років ув’язнення, за тяжкі тілесні ушкодження.

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, слідчі місцевого відділу поліції здійснють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення неповнолітньою особою тяжких тілесних ушкоджень двом жителям Дрогобича, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Як повідомляють правоохоронці, дії вказаної особи кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Нагадаємо, інцидент стався цьогоріч, 22 вересня, близько 7 години ранку, на площі Т. Шевченка у Дрогобичі.

«15-річний зловмисник із Дрогобиччини, умисно завдав декілька ударів складаним ножем 22 та 23-річному чоловікам. Одного із них вдарив ножем у сипну, а іншого — у ліве підребер’я. Внаслідок цього, обидва потерпілих потрапили до реанімації у важкому стані, де за їх життя досі борються медики Дрогобицької міської лікарні. Зазначимо, що причиною конфлікту стали ревнощі», — йдеться у повідомленні.

Того дня неповнолітнього правопорушника затримали в порядку п. 2 ч. 1 ст. 208 КПК України та одразу ж повідомили про підозру. Крім цього, суд обрав лиходію запобіжний захід — тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Досудове розслідування триває, здійснюються необхідні слідчі та процесуальні дії. Довідково: санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. 

varta1.com.ua: Новини