Революційне рішення в боротьбі за чисте повітря з Sharp FP-J40EUW

Вченими доведено, що кімнатне повітря забруднене більше, ніж 8-смуговий проспект. Найбільша кількість алергенів, що провокують гострі напади задухи, знаходяться саме в приміщеннях. 

За даними ВООЗ, кількість мікрочастинок алергенів у повітрі всередині будинків та офісів становить від 10 до 30 частинок на 1 кубометр. Ці цифри значно підвищуються у сезон цвітіння рослин, пилових бурь та смогу. 

Вологе прибирання не панацея. Істотно скоротити обсяг шкідливих частинок у просторі можна лише встановивши сертифікований очищувач повітря Sharp FP-J40EUW, вже доступний українцям у магазині кліматичної техніки https://cleanairlove.com/

Новинка від японського бренду спеціально розроблена для створення ідеального мікроклімату у складних умовах, а саме в періоди смогу та сильного задимлення. Розглянемо докладніше корисні опції.

Виявляє та ліквідує пил у будинку

“Синонім Sharp FP-J40EUW - дуже надійна багаторівнева система фільтрації повітря з іонізацією Plasmacluster. Зокрема, НЕРА-фільтр вловлює навіть дрібні частинки пилку, цвілі, вірусів та побутового пилу”, - розповіли консультанти інтернет-магазину CleanAirLove.

Пристрій оснащений датчиком пилу, який автоматично відстежує рівень мікрочастинок у повітрі. Виявивши забруднення, сенсор передає інформацію на вбудований комп'ютер і той збільшує швидкість вентилятора. У такий спосіб прилад без участі людини стежить за якістю повітря й ефективно очищає його до показників норми.

Чисте повітря на 10 років та довше

З економічного погляду (для тих, хто цінує сімейний бюджет) купити очищувач повітря Sharp FP-J40EUW означає заощадити на заміні фільтрів у майбутньому. Порівняно з більшістю моделей інших виробників термін служби у цьому девайсі безумовно довший. Зокрема, НЕРА-фільтр, що вловлює 99,99% патогенних мікрочастинок, та дезодоруючий фільтр, що нейтралізує неприємні запахи, за умови правильного регулярного догляду розраховані на безперебійну роботу протягом 10 років. 

Обидва фільтри необхідно періодично очищати за допомогою пилососа. При цьому фільтр попереднього очищення, який затримує шерсть, ворс, павутину потрібно звільняти від накопиченого пилу раз на місяць. Коли саме - повідомляє відповідний індикатор.

Миттєве очищення повітря

Як і в більшості побутових приладів для очищення повітря від Sharp, у модель FP-J40EUW вбудовано унікальну технологію генерації іонів Plasmacluster, що працює в режимі інтенсивного очищення повітря за допомогою позитивно та негативно заряджених частинок. 

Опція отримала назву “Іонний душ”. Усього за 50 хвилин роботи в цьому режимі пристрій вирахує всі забруднення в повітрі, пропустить їх через фільтр, наповнивши навколишнє середовище біполярними іонами й тим самим очистить повітря до показників високогірного. Це справжня швидка допомога алергікам!

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк